Personalisatie

Personalisatie

Bij COMUL Professional hebben we jarenlange ervaring in het personaliseren van servetten, verpakkingen, bekers, tafellakens, placemats enz. Wij werken graag met u samen voor het volledig doorvoeren van uw huisstijl, of merk in alle producten die u maar wenst. Dit kan gaan van een bedrukte servet, draagtas of pizzadoos tot volledig op maat gemaakte bedrijfskleding met uw logo of merk gestikt of bedrukt!

Stuur ons een e-mail met uw wensen op info@comul.be of bel ons voor een afspraak. 

Een persoonlijke touch doet veel
om iets speciaal te maken

Daarom zijn producten met een merk zo belangrijk voor het maken van een onvergetelijke indruk. Als ze goed zijn uitgevoerd kunnen ze het verschil maken. Wij helpen u bij het maken van gepersonaliseerde producten van topkwaliteit tegen een verrassend kleine investering. 

GOP.
Gepersonaliseerde producten voor de horeca
Bent u op zoek naar dat laatste stukje van de puzzel om uw restaurantconcept compleet te maken? Hebt u het gevoel dat u net iets meer nodig hebt als finishing touch voor uw take-away? Wij bieden een groot aantal eenvoudige oplossingen om uw merk op stijlvolle wijze op te laten vallen.
Vapiano

Uw merk of logo op al uw verpakkingen

Als u in de catering- of take-awaybranche werkt, weet u hoe belangrijk de maaltijdverpakking is voor uw bedrijfsresultaat. Wij kunnen uw volledige verpakkingsassortiment voorzien van uw naam en/of logo voor een beter merkprofiel en beter bereik van uw klanten.
Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.