Personalisatie

Bij Comul Professional beschikken we over uitgebreide ervaring in het personaliseren van diverse items zoals servetten, verpakkingen, bekers, tafellakens, placemats en meer. We staan klaar om nauw met u samen te werken om uw huisstijl of merk consistent door te voeren in al uw gewenste producten. Of het nu gaat om bedrukte servetten, draagtassen, pizzadozen of zelfs op maat gemaakte bedrijfskleding met uw logo of merk, wij kunnen het voor u verzorgen!

Neem gerust contact met ons op via e-mail op info@comul.be of bel ons om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om uw wensen te bespreken.

Contacteer ons

Een persoonlijke touch…

Voeg een persoonlijke toets toe om iets bijzonders te creëren

Een persoonlijke touch maakt vaak het verschil en zorgt voor een onvergetelijke indruk. Met de juiste uitvoering kunnen ze een blijvende impact hebben. Bij ons kunt u rekenen op gepersonaliseerde producten van topkwaliteit, zonder dat het een fortuin kost. We helpen u graag om iets unieks te creëren.

Gepersonaliseerde producten voor de horeca

Bent u op zoek naar dat laatste stukje van de puzzel om uw restaurantconcept compleet te maken? Hebt u het gevoel dat u net iets meer nodig hebt als finishing touch voor uw take-away? Wij bieden een groot aantal eenvoudige oplossingen om uw merk op stijlvolle wijze op te laten vallen.

Uw merk of logo op al uw verpakkingen

Als u in de catering- of take-awaybranche werkt, weet u hoe belangrijk de maaltijdverpakking is voor uw bedrijfsresultaat. Wij kunnen uw volledige verpakkingsassortiment voorzien van uw naam en/of logo voor een beter merkprofiel en beter bereik van uw klanten.