Over ons

Over ons

Comul Professional B.V.B.A
Kriekenstraat 35 Hall 1,
2520 Ranst, België
0
Jaar
ervaring

COMUL PROFESSIONAL B.V.B.A
Ons bedrijf is opgericht in 1985, vandaag kan u kan ons vinden aan de Kriekenstraat, in het landelijke Ranst. Wij zijn groothandel en fabrikant van industriële reinigingsproducten, hygiënische papierwaren, servetten, kaarsen en HACCP materialen voor de horeca. Daarnaast bieden wij een uitgebreid gamma aan verpakkingsmaterialen en schoonmaak-machines voor zowel horeca, slagers, bakkers, catering etc.

Bij Comul geldt altijd de regel “de klant is koning” en “service” is prioriteit nummer 1!
Arlett-2
Arlett Verhulst
Zaakvoerster

Wij werken ook op maat van de klant (Private Label). Zowel wat betreft het produceren van reinigingsproducten, als het personaliseren van servetten, draagtassen, verpakkingen etc.

Dispensers voor onze papierwaren worden GRATIS aan onze klanten aangeboden. Tevens werken wij samen met een zelfstandige technieker die o.a. doseerapparatuur voor de vaatwassers komt plaatsen. Deze doseerapparatuur is GRATIS. Stuur ons een e-mail op info@comul.be of bel ons voor de mogelijkheden.

In ons klantenbestand vind je vooral horecazaken, rusthuizen, scholen, kmo’s, schoonmaakbedrijven, overheidsinstellingen en voortverkopers. Maar ook consumenten kunnen in onze webshop bestellen.

Onze klanten over ons:

De kwaliteit van de producten is perfect en alles wordt snel geleverd, alle producten zijn goed!
Grand Cafe - Uitbater
Als wij iets nodig hebben dan zorgt Comul ervoor dat we het dezelfde dag of binnen 24 uur geleverd krijgen. Wij zijn al meer dan 10 jaar klant bij Comul en we zijn zeer tevreden over het contact en de leveringen. Niet alleen door de service maar zeker ook door de kwaliteit van de producten
Restauranthouder
Wij hebben een aantal zaken en voor ons is het belangrijk dat wij goede producten kunnen verkrijgen tegen een scherpe prijs, omdat wij toch veel afnemen, en Comul biedt ons dit. We zijn erg tevreden over de samenwerking
Horecaondernemer met 5 restaurants
Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.