Comul Professional BV

Ons bedrijf, opgericht in 1985, bevindt zich vandaag aan de Kriekenstraat in het landelijke Ranst. Wij zijn gespecialiseerd als groothandel en fabrikant van industriële reinigingsproducten, hygiënische papierwaren, servetten, kaarsen en HACCP-materialen, specifiek ontworpen voor de horecasector. Bovendien bieden wij een uitgebreid assortiment ecologische verpakkingsmaterialen aan, geschikt voor diverse sectoren zoals horeca, slagers, bakkers en cateringbedrijven.

Contacteer ons

Ons productaanbod is aanzienlijk gegroeid dankzij de overname van V-Supply, bijna drie jaar geleden. Naast ons bestaande assortiment, vindt u nu ook een uitgebreide selectie van porselein, glaswerk, bestek en diverse keukenmaterialen.

Bij Comul bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment aan reinigingsproducten, maar ook maatwerkoplossingen voor gepersonaliseerde servetten, draagtassen, verpakkingen en zelfs porselein en glaswerk.

Om onze klanten tegemoet te komen, bieden we gratis dispensers voor onze papierwaren aan. Bovendien werken we samen met een ervaren technicus die kosteloos doseerapparatuur voor vaatwassers installeert. Neem gerust contact met ons op via info@comul.be of telefonisch voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Ons diverse klantenbestand omvat horecazaken, rusthuizen, scholen, kmo’s, schoonmaakbedrijven, overheidsinstellingen en wederverkopers.

Bij Comul geldt altijd de regel “de klant is koning” en “service” is prioriteit nummer 1!

Arlett Verhulst, zaakvoerster

Wij werken ook op maat van de klant (Private Label)

Zowel wat betreft het produceren van reinigingsproducten, als het personaliseren van servetten, draagtassen, verpakkingen etc. Ook porselein en glazen kunnen nu gepersonaliseerd worden.

Dispensers voor onze papierwaren worden GRATIS aan onze klanten aangeboden. Tevens werken wij samen met een zelfstandige technieker die o.a. doseerapparatuur voor de vaatwassers komt plaatsen. Deze doseerapparatuur is GRATIS. Stuur ons een e-mail op info@comul.be of bel ons voor de mogelijkheden.

In ons klantenbestand vind je vooral horecazaken, rusthuizen, scholen, kmo’s, schoonmaakbedrijven, overheidsinstellingen en voortverkopers. Maar ook consumenten kunnen in onze webshop bestellen.