Over ons

Comul Professional B.V.B.A

Ons bedrijf is opgericht in 1985, vandaag kan u kan ons vinden aan de Kriekenstraat, in het landelijke Ranst. Wij zijn groothandel en fabrikant van industriële reinigingsproducten, hygiënische papierwaren, servetten, kaarsen en HACCP materialen voor de horeca. Daarnaast bieden wij een uitgebreid gamma aan verpakkingsmaterialen en schoonmaak-machines voor zowel horeca, slagers, bakkers, catering etc. 

Wij werken ook op maat van de klant (Private Label). Zowel wat betreft het produceren van reinigingsproducten, als het personaliseren van servetten, draagtassen, verpakkingen etc. 

Dispensers voor onze papierwaren worden GRATIS aan onze klanten aangeboden. Tevens werken wij samen met een zelfstandige technieker die o.a. doseerapparatuur voor de vaatwassers komt plaatsen. Deze doseerapparatuur is GRATIS. Stuur ons een e-mail op info@comul.be of bel ons voor de mogelijkheden. 

In ons klantenbestand vind je vooral horecazaken, rusthuizen, scholen, kmo’s, schoonmaakbedrijven, overheidsinstellingen en voortverkopers. Maar ook consumenten kunnen in onze webshop bestellen. 

BESTEL DIRECT IN ONZE WEBSHOP

Onze vestiging

Comul Professional B.V.B.A
Kriekenstraat 35 Hall 1, 2520 Ranst, België
KVK Nummer: 0434647397
BTW Nummer: BE0434.647.397

Tel:  +32-(0)3 293 41 43
Fax: +32-(0)3 293 41 47
Email: info@comul.be

Comul Kapellen
Voor leveringen in België, werken wij met eigen transportdienst, rechtstreeks vanuit ons magazijn in Kapellen.
Bij Comul geldt altijd de regel “de klant is koning” en “service” is prioriteit nummer 1!

Onze klanten over ons:

De kwaliteit van de producten is perfect en alles wordt snel geleverd, alle producten zijn goed!

Uitbater Grand Cafe

Als wij iets nodig hebben dan zorgt Comul ervoor dat we het dezelfde dag of binnen 24 uur geleverd krijgen. Wij zijn al meer dan 10 jaar klant bij Comul en we zijn zeer tevreden over het contact en de leveringen. Niet alleen door de service maar zeker ook door de kwaliteit van de producten

Restauranthouder

Wij hebben een aantal zaken en voor ons is het belangrijk dat wij goede producten kunnen verkrijgen tegen een scherpe prijs, omdat wij toch veel afnemen, en Comul biedt ons dit. We zijn erg tevreden over de samenwerking

Horecaondernemer met 5 restaurants