Nieuwe Artikelen

Comul presenteert een “nieuw gamma” artikelen, een gamma waar de horeca meer en meer nood aan heeft daar “take away” een echte “trend” geworden is…bestellen on-line…en leveren “aan huis”… Jullie kunnen ons uitgebreid gamma take away artikelen terugvinden in ons voorjaarskrantje. Alle artikels die in het krantje staan kunnen online besteld worden via onze webshop, maar uiteraard kunnen jullie ook op de directe- en persoonlijke manier blijven bestellen. Bij COMUL is de Klant koning, dus aan jullie de keuze!

Tevens hebben wij een “nieuw gamma” buitenkaarsen opgenomen in het gamma. De robuuste stenen buitenkaars is strak en stijlvol en heeft Finse roots. Ze zullen schitteren op jullie terras!  Deze buitenkaarsen en navullingen zijn HIER in onze webshop te bestellen.

En last but not least, zijn wij trots een “hippe lijn horecameubels” te kunnen voorstellen.Handgemaakt door een jonge kunstenaar uit Barcelona. Geen enkele poef of bank is identiek. Ze dragen elk “hun eigen naam”. Ze kunnen ook gepersonaliseerd worden met jullie naam of logo.

De kleurrijke poefjes en banken zullen jullie interieur en/of terras kleuren en een zomers tintje geven!
U kunt dit unieke COMUL Horeca Meubilair HIER in onze webshop bestellen!

Wilt u meer informatie over onze nieuwe producten, laat het ons dan gerust weten. Wij helpen u graag verder! Mail ons op info@comul.be of bel ons op 03-2934143.